perjantai 21. elokuuta 2015

TV1 UUTISET. KULTTUURI. MUSIIKKI. TEKNIIKKA. 


UUTISET Yle.fi

En terme de Musique je ne suis pas très difficile, jécoute plus ou moins de tout, Pop, Rock, Slam, Techno, etc même du rap ! (du moment que ça me plaise)

NYT JA ENNEN. MUUSIIKIN KUUNTELU


Miten sinä tykkäät kuunnella musiikkia?



2015 VAIHTOEHTOJA. 


CD LEVYT. VINTAGE VINYYLIT, KASETIT. 


Ipod ja MP3 SOITTIMET.


MUSIIKKIPALVELUT. TV1 UUTISET Uutis juttu Musiikin kuuntelusta, Trendeistä ja Musiikkipalveluista ja niiden käytöstä. Nykyisin suosittuja ja käyttäjiä 70 % Musiikin kuuntelijoista. 







Spotify logo13.png
Spotify0.9.12.10mac

MUSIIKKIPALVELUT, joiden kautta käyttäjät voivat kuunnella musiikkia internetistä suoratoistona. Musiikkia ei voi kuunnella ohjelman ulkopuolella. Pääkonttori Lontoossa, tutkimus ja kehtitystyö Ruotsissa, Spotirfy AbB Avattiin käyttöön 2008. Toukokuussa 2014 oli jo kuuntelijoita 40 milj. käyttäjää. Tietoa Musiikkipalveluista, Wikipedian mukaan.


MUSIIKKIPALVELU DEEZER Suomeen 2013


Deezer
Deezer
Kuvat Dna DEEZER. 

DEEZER on Mikrobitti -lehden 6/15 Musiikin SUORATOISTOPALVELUIDEN VERTAILUN VOITTAJA.  Soittolistat ovat ajankohtaisia ja joukosta löytyy kiitettävästi kotimaista tuotantoa, kertoo Dna:n verkkosivut.  KATSO INFO Mikrobitti lehti. 


SPOTIFY vs. DEEZER

Ranskalaistaustainen DEEZER, voi käyttää nettiyhteyksen kautta tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla. Toimii 182 maassa. Rajaton kuunteluoikeus tietokoneilla, kuukausihinta n. 10 e.  
Samantyyppinen kuin Spotify. Spotifytä kuunnellakseen on asennettava erillinen ohjelma, Deezeriä voi kuunnella nettiselaimen kautta. Älypuhelimella musiikin kuuntelu, vaatii erillisen sovelluksen. 

Tietoja jutusta DIGI, Ilta-Sanomat 2.5.2013

Katso, tutki&lisätieotoja.

Yle.fi UUTISET


MIKROBITTI- lehti nyt digitaalisesti, toukokuu 2015. 

http://www.mbnet.fi/


Dna ja FREEZE.



MINÄ&MUSIIKKI. KUUNTELU. 

MINUN VALINTA. Tykkään kuunnella edelleen CD:itä ja katsella kansia, lyriikoita ja kuvia. Käsin kosketeltavat ja aina saatavilla olevat, konkreettiset CD:t. 

Lisäksi kuuntelen Musaa joka päivä Ipod, radioista ja stereoista. Tykkään kuunnella ja katsella Musiikkivideoita ja youtubea. Käyn silloin tällöin, Live keikoilla. 


Olen käyttänyt Applen Ipod ja musiikkikirjastoa. 

ONGELMA on, opastusta, neuvoja tarviaa, vaikea ja hidas käyttää. Jos et osaa käyttää oikein musiikkikirjastoa ja ohjelmistoa, KAIKKI TALLENTAMASI Tiedostot katovat ja joudut taas aloittamaan uudestaan. Minulle on käynyt pari kertaa ja asia turhauttaa ja harmittaa. Vaivalla ja ajan kanssa keräämäni Musiikkitiedostot katosivat jonnekkin?

Perinteiset CD:n kassa ongelmaa EI OLE. Musiikki on siinä ja aina tallessa, käytössä. 

Musiikkipalvelut ja minä. 
En ole vielä tutustunut tarkemmin, enkä kokeillut Musiikkipalveluja. Infoa olen katsellut ja tutkinut Internetin kautta. ONGELMA. Minusta huono puoli Musiikkipalvelujen käytössä on, että ne maksavat joka kuukausi tietty summa ja vuodessa summa on jo isompi. Jos lopetat käytön menetätä kaiken tiedon ja musiikki kirjastosi. 


MINUN VIIMEISIMPIÄ MUSIIKKI OSTOKSIA CD.


My NAILS&MUSIC.... Allways&EveryDAY.  Like. ENJOY.  SMILE.

Minä ja minun vanha iPod musiikki laite. Tykkään kuunnella ja käyttää.


Enjoy NAILS. Beauty&MyChoice COLOUR. You? SMILE.Music quote... True story


Music Makes The World Go RoundAPPLE UPDATE: Apple Inc (AAPL) Readies iRadio Service, to Seal Deal with Universal, Warner Music



I've cried so much today...I thought some music would help but it just made it worse...this explains it.eminem



KOTIMAISEN MUSIIKIN SUOSIKKEJANI....Vuosien varrelta....

Pieni näyte&osa koti musiikki kirjastoani. HYMY. 


MUSIC LIVE for ever.  ENJOY. Like.Quotes for musicians!  A selection of 26 beautiful and inspiring quotes about music!  $

MUSIIKKI ON ELÄMÄ. MINÄ NAUTIN&RAKASTAN Monipuolisesti  ja lajista toiseen MUSIIKKIA. Kuuntelen MUSIIKKIA JOKA PÄIVÄ.


Seuraan Trendejä KOTIMAASSA&ULKOMAILLA, uutisia, uutuuksia ja kuuntelen, katselen Tv ja videoita ja käyn silloin tällöin, myös Live keikoilla.

Nautinnollisia Musiikin kuuntelu hetkiä yhdelle&kaikille!
HYMY.





Ei kommentteja: