sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

KOTI&PUUTARHA. RUOKA ja JUOMA.


VAIHTOEHDOT. VALINNAT. RUOKA. JÄLKIRUOKA. JUOMA. GRILLAUS. 


Nauti&LoVeHOME. LUO OMA TYYLISI. 


Tärkeät TAIDOT ja TIEDOT. Kauppojen VAIHTOEHDOT?VALINNAT?


JUOMAT. IDEAT. VALINNAT? 


Kippis KESÄLLE!

Minun valintani Juhannukseksi, jääkaappi kylmämä.

FREIXENET. Puolimakea. 


NAM. Erittäin hyvän makuista ja TYKKÄSIN.
SUOSITTELEN Lämpimästi maistamaan ja nauttimaan!
HYMY. 




Freixenet Carta Nevada Semi Seco

9,28 
0,75l    /    12,24 €/l
Puolimakea, keskihapokas, hedelmäinen, kypsän päärynäinen, hennon mausteinen




KUOHUVIINIT & SAMPPANJAT

Espanja

Parellada, Xarel.lo, Macabeo.

Freixenet, DO Cava
Tuotenumero:008966
Alkoholi:12,0 %
Uutos:52 g/l
Hapot:5,4 g/l
Sokeri:35 g/l
Energiaa:90 kcal / 100 ml (370 kJ / 100 ml)
Pakkaustyyppi:pullo
Pakkauskoko:6 kpl
Suljentatyyppi:luonnonkorkki
Pantti:0,10 €

ALKO.fi






Jenni Gästgivar.
Mostphotos

UUSIA PERUNOITA. Ruoka&GRILLAUS?

VINKKEJÄ. IDEOITA. UUTUUDET?


Mostphotos



Tykkään erilaisista SIPULEISTA, paistettuna ja Grillattuna, 

kuvassa valkosipuli.



GRILLATTAVIA JUUSTOJA? Kauppojen VALIKOIMAA. 


MINUN OSTOKSIA ja VALINTOJA GRILLATTAVAKSI.



KESÄ. RUOKA. GRILLAUS. JUOMAT. JÄLKIRUOKA? 


Minulla on vielä Blue Nun, Freixenet, Vanha Suosikki Fresita, yksi tavallinen valkkari, AVAAMATTA.

Joten on vara mistä valita?Mitäs maistaisi ja nauttisi, tällä kertaa?


























Minun SUOSIKKI Kuohuvat&Kuplivat Ihanat VIINIT.

Vanha Fresita ja UUSI Freixenet.


http://www.iltalehti.fi/viinikellari/2015042319568261_vk.shtml



JÄLKIRUOKA VALINNAT?VINKIT?

Roni Lehti. 

PINAATTI vai TAVALLISIA LETTUJA?
Pieniä vai Isoja?
Miksi pienet Letut maistuvat paremmilta kuin Isot?


Tykkään Pinattiletuista ja tavallisista letuista. Lisäksi tykkään Pannareista ja Vohveleista. 

Pinaattiletut ovat terveellisiä ja käytän niitä, ihan samalla tavalla kuin tavallisia lettuja.
Sokerilla, hilloilla ja kermalla tai jäätelön kanssa. Joskus teen Isoja lettuja myös, suolaisella täytteellä esim. jauheliha ja kasvikset. 

Kaikkia muita teen itse paitsi Vohveleita, joita ostan ainakin kerran kesässä, tuoreena ja juuri valmistuneena. Lisukkeena suolaista tai makeaa. Minä vaitsen Vohveleiden lisukkeeksi, AINA mansikkahillo ja kermavaahto.
HERKULLISTA. SUOSITTELEN. 


KERMAVAAHTOA tai JÄÄTELÖÄ. MANSIKKA ja VADELMA HILLOA. 

Roni Lehti. ILTA-LEHTI. PIPPURI.fi 

PERUSLETTUTAIKINA RESEPTI.

1/2 l vettä
1 dl maitojauhetta
4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl suolaa
2 rkl voita
2 kananmunaa

Jos TEET PINAATTILETTUJA. Lisää perustaikinaan, 150 g pakastettua pinaattia sulatettuna tai puntti tuoretta pinaattia silputtuna

1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää kulhoon vesi, johon olet sekoittanut maitojauheen. Sekoita.
2. Lisää jauhot, suola (sekä sulanut pinaatti) ja sulatettu voi.
3. Paista voissa herkullisia lettuja.
4. Tarjoile esimerkiksi puolukkasoseen ja raejuuston kera.

Resepti ja juttu, EEVA PALJAKKA. ILTALEHTI. 


KATSO, tutustu ja TUTKI LISÄTIEDOT ja VINKIT.

http://www.iltalehti.fi/pippuri/2015061819886948_ah.shtml



VAIHTOEHDOT. VALINNAT. RUOKA. JÄLKIRUOKA. JUOMAT. 

MITÄ Sinä VALITSET ja TYKKÄÄT?



...






Ei kommentteja: