tiistai 21. huhtikuuta 2015

TÄRKEÄ RUOKA. TERVEYS/Health.

KOKIT/Cooks. RESEPTIT/Recipes. 

2/2 


KOTIHOMMAT HALTUUN.

Tärkeitä Taitoja&UusAvuttomille. Skills&Try.


ITSE TEHDEN. KOTIKOKKAUS. 

Minä&Reseptit. PANNUKAKKU. 


ILTALEHTI. PIPPURI.fi



MAAILMAN PARAS PANNUKAKKU Hans Välimäen tyyliin. 7.4.


Tarjoa pannukakun kanssa kermavaahtoa ja lakkahilloa.
Tarjoa pannukakun kanssa kermavaahtoa ja lakkahilloa. (RIITTA HEISKANEN)
Pannukakku on yksinkertaisuudessaan mahtava herkku. Tarvitaan vain jauhoja, maitoa ja munia. Sekä tietenkin vähän sokeria, suolaa ja rasvaa. Ja siinä se onkin.
Pannukakku on myös yksi Hans Välimäen suosikeista. Etenkin Ahvenanmaan pannukakku. Sen salaisuus on mannapuurossa. Välimäki lisää omaan pannukakkuunsa vielä juustoa.
Tämän pannukakun kera kuuluu nauttia hyvää kahvia.


Ahvenanmaan pannukakku á la Hans
Mannapuuro:
5 dl maitoa
¾ dl mannaryynejä
3-4 rkl voita
100-150 g raastettua Manchego-juustoa (jos haluat, ei välttämätön)
Lisää puuroon:
4 munaa
2 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria

1 tl kardemummaa
¼ sitruunan kuori raastettuna
1,5 tl vaniljasokeria tai 1 vaniljatangon siemenet

Lisää jäähtyneeseen puuroon munat, sokeri ja mausteet.Kiehauta maito ja lisää mannaryynit. Sekoita puuroksi. Keitä noin 10 min. Lisää mausteet ja Manchego kuumaan puuroon sekä lopuksi voi. Sekoita ja anna puuron jäähtyä.
Sekoita massa tasaiseksi ja kaada uunivuokaan ja paista +180-200 asteessa noin 25-30 min.
Tarjoile hyvän hillon, kermavaahdon, kuuman kahvin ja mukavan seuran kera.
Resepti on kehitetty alunperin Lidlille.


Lisätietoja ja Alkuperäinen Resepti lötyy täältä:


http://www.iltalehti.fi/pippuri/2015040719478082_ah.shtml


MIELENKIINTOISET RESEPTIT. Ruoka&Leivonta.

En ole vielä ehtinyt kokeilla yllä mainittua Reseptiä, näyttää mielenkiintoiselta. Meinaan Itsekkin kokeilla ja kerron sitten mitä Tykkäsin. Minä Katselen ja Keräilen, minua kiinnostavia Respetejä. Minulla on jo kerätty aika pino Reseptejä ja kirjoja, ruuasta ja leivonnasta. Kiinnostaako Sinua? Keräätkö, vaihdatko Resepetejä?


Hyvä&Helppo PANNUKAKKU OHJE. Kokeile, Tee&Nauti. 

Minun Hyvä&Helppo Pannukakku Ohje. 

3 kpl kananmunaa
6 dl maitoa
1 tl suolaa
75 g sulaa margariiniä tai voita
3 dl vehnäjauhoja

Paisto 200 C n. 30 min. 

Saat Helpolla&Yksinkertaisella Reseptillä Pannullisen Hyvää Pannukakkua.

Sulata leivinmargariini tai voi, pienessä kattila-kasarissa.

Sekoita kaikki aineet keskenään.


Uuni lämpiämään ja Tyhjälle Uunileivinpannulle nokare margariiniä tai voita.


Sekoita ja Kaada pellille. Paista. 




VALMIS Pannukakkutaikina Uuniin ja vahdi paiston aikana. 


Paiston aikana Tarkista välillä. Minä tykään kääntää pannun, uunissa toisin päin. Paista valmiiksi. 


Valmis, Helppo ja Hyvä Pannukakkau. 




Leikkaa Pannukakku sopiviksi, annos paloiksi. Pannari käy myös kahvin kanssa tai Iltapalana.



Hyvät ja Kätevät Pyrex-lasi vuuat ovat Käteviä ja kestäviä Keittiöhommissa. 


Hillolla vai Sokerilla? Mikä Hillo on Suosikkisi, Vadelma vai Mansikka? (kuvassa)

Minä Tykkään Sokerilla tai Mansikka hillolla. Voi myös syödä ilman näitä, pelkästään Pannukakkua tai jotain Suolaista lisuketta.

Minun Annos Pannukakkua. Hyvää ja Nam. Maistuisiko Sinulle?

         

Reseptejä Lisää mm. Valio.fi:

http://www.valio.fi/reseptit/

Tee Itse, Kokeile ja Tee Helppoa Syömistä, Jäkiruoka, Välipala tai Iltapala. 




Ei kommentteja: