torstai 30. huhtikuuta 2015

KEVÄT ALOITUS....KESÄ Lähestyy....


VAPPU JUHLA. First of May Celebrate

RUOKA&JUOMA. Food&Drink.


JUOMAT. 


ILTALEHTI. Pippuri.fi


Mielenkiintoisia juttuja ja vinkkejä, joita seuraan myös. Viinien ja Kuohuviinien Maku Testit ja vertailut.


Kymmenen Kuoharia....Testaus....1 Voittaja. Lisätietoja:

 http://www.iltalehti.fi/viinikellari/2015042319568261_vk.shtml


ALKO. MYYMÄLÖIDEN VALIKOIMAA. 




Minun valintani Vappu Juomaksi. UUSI Bernard-Massard. 

Vanha&Tuttu Fresita.


Pippurin Testiryhmän mukaan, Kuohari Voittaja.

1. 6. Bernard-Massard
Cuvée de l'Ecusson Brut
Maa: Luxemburg
Hinta: 13,90 €
Koko illan viini. Sopii moneen makuun. Hedelmäinen. Helposti ymmärrettävä. Toimii aperitiivina, ja voi juoda myöhemminkin illalla. Ei ole tylsä. Tuoksussa jotain kivimäistä, joka miellyttää. Terävän hapokas, hieman tahmea, miellyttävän hedelmäinen yleisviini, joka hoitaa hommansa kunnialla. Puhdas tuoksu. Kuivahko, joskaan ei täysin kuiva, melko runsas hedelmä, mehukas ja melko pitkä jälkimaku. Kokonaisuus ei häiritse. Raikas ja miellyttävä tuoksu. Miellyttävät pienet, mutta runsaat kuplat.
Pisteet: 33
Voittaja


UUUSI JA VANHA, Maku. Kiitos vinkistä Pippurin Testiryhmä.

Pitihän se hakea Voittanut Kuohari kotiin ja Maistaa, Tykkäänkö. En ole vielä maistanut, joten palailen asiaan.

FRESITA. Suosittelen Ihanan Makuista ja Nam, Kylmänä. 

1. Minun Suosikki juoma, Kuohuviineistä Fresita.
Ellyseet ja Kavaljeerit myös. Maista.  Tykkäätkö?

BLUE NUN ja FREIGNET vaalea oli myös otettava Myymälästä mukaan. 

SUOSITTELEN KYSYMÄÄN. Asiantuntija myyjiltä saa myös Kysyessä Hyviä vinkkejä ja Suosituksia, mitä kannattaa ostaa kotiin.


 Juomat Kylmään. Kätevä&Tykkään Jääkappissa, Juomahylly. 

Mitä Sinä Tykkäät Juoda?


Minä olen Viinien, Kuohareiden ja Siidereiden Ystävä.
Myös Itsetehty Sima ja Limsat maistuvat. 



 

Ihania Kukkia Kotiin Vapuksi, Sisälle. Ruusuja. Tykkään. 

Leikkokukkkina ja Ruukkukukkina. 

Ruoka Ostoksia...Leivontaa...Ruokaa...

Perinteisesti....Koti&Itsetehtyjä Lihapullia ja Valmiita Nakkeja.



JÄLKIRUOKA. KAHVILLE TARJOTTAVAKSI. 


TIPPALEIPIÄ. MUNKKEJA. ITSE TEHDEN



VALMIITA TIPPALEIPIÄ.  Iltalehti testasi.

Tutustu ja Tutki. Lisätietoja:

http://www.iltalehti.fi/pippuri/2015042819574758_ah.shtml



ITSE TEHDEN

Ostatko Valmmina vai Teetkö Itse? Kumpi on Sinun valintasi?


TIPPALEIVÄT. BON APETIT. Kotona&Itse tehden 

2,5 dl Maitoa
2 kananmunaa
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
4 dl Vehnäjauhoja

Helppo ja yksinkertainen Resepti. Sekoita Kaikki aineet keskenään, tasaiseksi taikinaksi. Tippleipien valmistus ja paisto. Minä olen käyttänyt vanhaa ja pestyä Ketsuppi purkkia Tippaleipien pursottamiseen, toimii. Hidas ja Hankalin työvaihe on Taikinan laitto purkkiin ja Tippaleipien paistaminen, uppopaistaminen.

PAISTO. Tärkeät Välineet. 

2 kpl Isoa Auronigonkukka öljy pulloa
Hyvä kattila ja kansi. Minulla on valurautainen kattila. Toimii ja kestää. 
Reikäkauha ja lautanen, jossa talouspaperia.

Kaada kaikki öljyt kattilaan ja lämmitä öljy sopivaksi. Voit kokeilla öljyn hyvää paisto lämpötilaa. Pursota pieni taikinamöntti öljyyn, jos se porisee ja pysyy pinnalla Öljy on käyttövalmis. Ei liian kuuma, eikä kylmä Kännä hella n. 4, sopiva.

Ole varovainen Öljy on kuumaa. AINA Varaa kansi lähelle, saat tarvittaessa kattilan päälle. Pursota taikinaa pyörivin liikkein öljyyn, kököiksi. 2 tai kolme mahtuu yhtäaikaa paistumaan. Käännä Tippaleivät toisinpäin vaalea puoli alas, kun ovat sopivasti ruskettuneet. Kumpikin puoli kauniin ruskea. Nosta Reikäkauhalla jäähtymään lautaselle, jossa talouspaperia. 

Jäähtyneenä koristele Tomusokerilla, teesiivilän läpi ja nosta Tarjoilulautaselle. 
Tippaleivät ovat valmiita nautittavaksi. 


Minä Tykkään enemmän Munkeista. Laitan ohjeen  ja kuvia tänne huomenna.
Oletko Sinä Tippaleipien vain Munkkien Ystävä?


Kivaa, Herkullista&Nautinnollista Kevään Alkamisen Juhlaa, Vapun aikaa! 



.....





Ei kommentteja: