TÄRKEÄ RUOKA. TERVEYS.
KOKIT/COOKS. RESEPTIT&RECIPES.
KOTIHOMMAT HALTUUN. HOUSHOLE CHORES&CAN DO?
TÄRKEITÄ TAITOJA&UUSAVUTTOMILLE. SKILL&TRY.
TV Ohjelmat. MTV3. KOKIT.
SAARISTORUOKAA
![]() |
Kuvat mtv3.fi |


![]() |
Tv:stä Itse ottamia kuvia. |
26.5. Tiistaisin SAARISTORUOKAA; TV Kokkina, Harri Syrjänen.
SVARTHOLMIN SAARISTOPITSA 5/10. JÄLKIRUOKA.
Wikipedian mukaan, Svartholmin merilinnoitus löytyy Loviisan edustalta. Bastionlinnoitus, Rakennettu v.1748.
Huomasin ko. kirjan aiemmin kirjakaupassa. Katselin kyseisen ohjelman. Tykkään Harrin tyylistä. Harri esitellä Paikallista Ravintolaa, erikoisannos LohiPitsaaa ja jälkiruokana Raperperitorttua.
Lisäksi Harri vieraili Paikallisen Kalastajan luona, maisteli kala herkkuja ja otti mukaankin rapusilakkaa.Lopuksi Harri Kokkaili Saarikeittiössä. Me katselijat saimme ihailla Ihania, kauniita Saariston maisemia ja historiallista Svartholmin ymäristöä, luontoa, merta jne. Tykkään myös katsella Hienoja ja historiallisia paikkoja ja maisemia. Lisäksi minustakin on Kiva maistella paikallisia ja suosittuja herkkuja.
Paisto tapahtui Grillissä. Mielenkiintoista. Tykkään Pitsasta ja se oli ensimmäisiä itse tekemiäni ruokia, kun aloitin Kotikokkailun jo Nuorena. Tässä Pitsassa täytteinä ei käytetty, yleisiä tomaattipuretta, juustoraastetta jne.
Tykkäsin ohjelmasta. Innostuin ohjeesta, mukaillen täytteitä omaan käyttöön sopivaksi. Pitääkin kokeilla, kotona joku päivä. Vaihtelu virkistää Pitsankin tekemisessä ja täytteiden vaihtamisessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti