lauantai 29. elokuuta 2015

KOTIKOKKAUS. RESEPTIT.
ITSE TEHDEN. KOTI. TAIDOT. KOTIKOKKAUS.

2/2.



LASAGNE



TEE LASAGNE JA KÄYTÄ ISOA UUNIVUOKAA, LASIVUOKAA. 

KAIKKI ESIVALMISTELUT TEHTY.

KOKOA LASAGNE KERROKSET.





LAITA VUOKAN
POHJALLE MUNA-MAITOA REILUSTI. 


KOKOA KERROS.
Levyt, jauheliha, raejuusto, maito-kananmuna ja kerma. Valkosipuli. 




KERROS KOOTTUNA. Lisää Valkosipuli. PÄÄLLE Muna-maito ja kerma. 










KAIKKI KERROKSET VALMIIT. Päälle loput muna-maito ja kerma.




PAISTA LASAGNE 175 C n. 50 - 60 min.

Huom! LAITA Paiston lopuksi vasta JUUSTORAASTE.

Paista reilu aika, ettei Lasagne, kerrokset tai pohja jää raaksi. 






LAITA minuuttikello soimaan. TARKISTA LASAGNE.

LOPUKSI JUUSTORAASTE. PAISTA.  n. 5- 10 min VAHDI, ettei pala. 

Ennen kun laitat lopuksi juustoraasteen, suosittelen painelemaan lasagnelevyjä alas, kuten minä kuvassa. Paiston aikana lasagne levyt kupruilevat ja nousevat maidon ja kerman yläpuolelle. PAINELEMALLA NÄIN, lasagnesta tulee tasaisen kypsää, eikä jää kuvia tai raakoja lasagnlevyjen kohtia.











VAIKEUS. ONGELMAT. 


Lasagnelevyjen ja pohjan saaminen kypsäksi.
Juustoraasteen paistaminen. 







ÄKKIÄ UNOHTAA HYVÄT&KÄYTÄNNÖN VINKIT. TEKEMÄLLÄ OPPII, Useamman kerran tehden.

Minä tein pitkäastäaikaa lasagnea. Olin jo unohtanut hyvän vinkin, juustorasteen paistamisesta lopuksi ja vahtiminen. Tunnustan minullakin on vielä opettelemista ko. kohtien onnistumisen kanssa, vaikka olen tehnyt lasagnea useamman kerran.

Mielestäni Lasagne, Ei ole nopea tai helppo tehdä, mutta vaiva kannattaa.



ERITTÄIN HERKULLISTA JA MAUKASTA. 

Kotitekoinen RUOKA&LASAGNE Juuri Uunista otettuna, ihana tuoksu ja maistuu hyvälle. NAM.
SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI. 

HYMY. 


Kivoja KOKKAILUJA&KIVAA JA RENTOUTTAVAA VIIKONLOPPUA!


Ei kommentteja: