tiistai 25. elokuuta 2015

KULTTUURI. MUSIIKKI. MINUN SUOSIKKEJA. 


ULKOMAINEN  MUSIIKKI JA ARTISTIT.
2/3.





Fashion Icon | David Bowie Style Through the Decades: From Mod & Glam to Neo Classicist. Ally.....


MINÄ&MUSIIKKI. MAAILMA. 

MINUN 1. SUOSIKKI ARTISTI on DAVID BOWIE, LAHJAKAS&PERSOONALLINEN,OMA TYYLI LAULAJA-MUSIIKINTEKIJÄ. Hienoja musiikkivideoita ja elokuvia.  Rock-popin kamelontti jo vuosikymmeninen takaa.

En muista mistä kuulin ensimmäisen kerran tai mikä oli ensimmäinen kappale, mutta luulisin että TV:n kautta jotenkin kiinnostukseni heräsi. Aloin seuraamaan ja tutkimaan Bowien Musiikkia ja  tuotantoa. Mahtava elokuva 1980 luvun lopulta Merry Christmas Ms Lawrence on minulla vhs video ja olen katsonut sen monta kertaa. Bowie  on tehnyt paljon hienoaja musiikkivideoita, konsertteja ja elokuvia vuosikymmenien aikana.

Olen Fanittanut BOWIETA Ikuisuuden HYMY. Kerännut Bowie, pinssejä, cd, elokuvan, lehti leikkeitä ja kuvia, paitoja ja minulla on kirja Bowien elämästä jne. Miulla on monta levyä viinyyliä, cd kotona. Olen nähnyt kerran LIVENÄ Ihan mahtavaa&Ihanaa nähdää ja kuulla oma Suosikki Artisti livenä ja vielä Suomessa. Olin Onnesta sekaisin ja Täydellinen Päivä, ystävätteren kanssa. HYMY.

Ihanaa musiikkia, kiva ääni  ja valloittava Oma persoona&tyyli on paljon  Upeita Klassikko Kappaleita&Biisejä: Stars, Day-in Dayy-out, Fashion, Ashes to ashes, Life on Mars,  Zeroes, Lets Dance, Heroes, Under pressure, Fame ja Dancing in the street duetto Mic Jaggerin kanssa jne.

David Bowie.jpg
Wikipedia kuva 2006

KATSO, tutustu ja TUTKI, LAULAJA-MUSIIKINTEKIJÄ, NÄYTTELIJÄ-ELOKUVIIN, VIDEOIHIN, MUUSIKKOON&MUSIIKKIIN.

http://www.davidbowie.com/?frontpage=true



2. MADONNA. Jo 1980 luvulta Madonna oli persoonallinen ja taitava Laulaja-tanssija ja esiintyjä. Näyttelijä, videot ja elokuvat ovat ihan mahtavia oman aikansa klassikoita. Olen kuunneellut ja seurannut Madonnan uraa ja julkisuutta, uutisia. 

Olen Fanittanut MADONNAA myös ikuisuuden. Madonna on monipuolinen ja muuttuva, Oman tyylinsä ja tiensä kulkija. LUO Muotia&Trendejä, Vaikuttaja ja ESIKUVA MAAILMALLA. Kiehtovia ja ihania kappaleita mm. Whos that Girl, Like Virgin, La isla ponita,Papa dont preach, Hung up, Material Girl, Express yourself, Celebration, ....



KATSO, TUTUSTU&TUTKI LAULAJA-Tanssija, NÄYTTELIJÄ-ELOKUVIIN, VIDEOIHIN, ARTISTIIN JA MUSIIKKIIN. 




Madonna at the premiere of I Am Because We Are.jpg
Wikipedian kuva 2008 





OMAN AIKANSA KLASSIKOT&TÄHDET

ELVIS PRESLEY. Laula-Kitaristi-lauluntekijä. Monia Ihania ja Klassikko Musiikki kappaleita, elokuvia. Ihana ääni ja valloitava esiintyjä. Hienoja balladeja, rockkia ja rakkauslauluja.


MARILYN. Klassikko näyttelijä-hieman laulanut. Monia ihania ja Klassikko elokuvia. Tunnetuin kappale Girls like Diamonds....



MUISTOJA JA LP KOKOELMAA KOTI MUSIIKKI KIRJASTOSTA....
Vieläkö Sinulta löytyy?







MUSIIKKI TYYLIT& LAJIT VAIHDELLEN...Vuosien aikana...

MINUN KOTIKIRJASTOSTA LÖYTYY....



ABBA. Rakkaan Naapurimaamme Ruotsin mahtavia ja menestyviä Artisteja Benny, Frida, Angetha ja Björn, joka Euroviisujen kautta saavutti ympäri maailman tietoisuuden. Yksinkertaisia ja mahtavaa musiikka ja lyriikkaa. Ihania kappaleita, Sos, Ring ring, Honey Honey, Mamma mia, Waterloo, Winner takes it all, I do I do jne.

ROXETTE. Laulaja Marie ja Per Kitaristi-laulaja. Yksinertaista ja tarttuvia riimejä, musiikkia.
Hyviä biisejä, Joyride, Fading  like flower, Do you get excited ja Perfect day jne.

QUEEN. LAHJAKAS, Laulaja-Vokalisti UPEA&ERIKOINEN ÄÄNI FREDDY MERCURY. Runsaasti upeita kappaleita laulu-musiikki 10.
Its like Magic, Who wants live for ever, I want it all, Under pressure, I want break free, The Show must go on, Living my own Barcelona ja Friends be fiends jne.


TINA TURNER. KLASSIKKO&Oma tyyli, persoona. Mahtava Artisti-laulaja, kokenut kovia henkilökohtaisesessa elämässä mutta Selvinnyt voittajana. Olen lukenut elämänkerran, oma kotona ja katsonut elokuvia mm. Mad max jossa Tina esiintyy. ARVOSTAN&TYKKÄÄN. Hienoja ja koskettavia biisejä, I am your Priveta dancer, Golden Eye, Missing u,do what u want and Dancing in dreams.


SADE. Soul-blues. Ihana ääni ja rauhallsita tunnelma musiikkia. Minulla on useita levyjä. Pitkäaikainen suosikki artisti minulle.
LEGENDAT RAY CHARLES ja LOUIS AMSTRONG.
ERA. MUSIIKKIA, Mahtavaa ja voimakkaita erilaisia tunnelmia musiikista. Ei lyriikkaa aina tarvita.


KIELTÄ EI TARVITSE YMMÄRTÄÄ. MUSIIKKI KOSKETTAA.
JUANES. EROS RAMAZOTTI. Ricky Martin...


POP. ROCKN ROLL.
BON JOVI. BRYAN ADAMS. U2. MAROON5.
BRUCE SPRINGSTEEN.


MAAILMALLA PALJON HIENOJA NAISARTISTEJA-MUUSIKOITA.
 Muutamia esimerkkejä...
TINA TURNER. DIDO. ANASTACIA. KYLIE MINGUE. TRACY CHAPMAN. EVANENCE. 


HITTEJÄ. TRENDEJÄ.
YOUSSOUN DOUR; 7 Seconds....
WES.


DISCO. TANSSI.  ELECTRO JA BALLADIT MUSIIKKINA KOTIMAASSA JA ULKOMAILLA ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Tykkään Musiikin erilaisesta, voimakkaasta rytmistä ja voimasta, yksinkertaisesta laulu ääni ja kitara/piano. MUSIIKKI Koskettaa ja synnyttää voimakkaita tunteita, fiiliksiä...Music Feel good...Like Flow&Flying. ENJOY. 


MAAILMA TIE AUKI....Trendit. UUTUUDET. SEURAAN. Internet&Tiedotusvälineet, TV, RADIO&LEHDET. Katson&TUTKIN. SEE YOU! ENJOY&SMILE. 



MUSIIKKI PARHAIMMILLAAN....KAIKKIIN TUNTEISIIN VETOAVAA...
Minun on IHAN PAKKO laluaa, hyräillä mukana ja/tai liikuttaa käsiä, kehoa, liikkua ja tanssia musiikin, mukana ja tahdissa....RYTMI VERESSÄ.
Tai olla HILJAA JA NAUTTIA antaa musiikin viedä....HYMY. 



ELOKUVA MUSIIKKI. VIDEOT. MUSIKAALIT. 



OOPPERA. OPERETTI. TENORIT. SOPRAANOT. MUSIKAALIT. 


1. ANDREA BOCELLI. MAHTAVA ÄÄNI, sokea mutta ei esiintymistä ja artistin ammattitaitoa haittaa. Olen nähnyt TV:ssä. Ostin ensimmäisen levyn ja ihastuin. Olen seurannut uraa ja useampia levyjä löytyy. Paljon loistavia, suuria tunteita ja fiiliksiä nostattavia ja koskettavia kappaleita. 


IL DIVO. SUSAN BOLEY...

Erilaiset ryhmät, kokoonpanot ja taiteilija&artisti persoonat ovat kiehtovia. ÄÄNI JA MUSIIKKI Ratkaisevia tekijöitä, saavuttaako suosiota ja kuuntelijoiden huomion ja kiinnostuksen vai ei.



MICHAEL BUBLE. Mahtava ääni, taitava ja hieno esiintyjä artisti. Minulla on useampia levyjä. Olen nähnyt TV:stä konnsertin ja esiintymisiä. Koskettavia kappaleita, Its beautiful day, Somthing stupid, Come dance whit me, To love somebody, Have I told u I love u ja To Be Loved jne.

CELIN DION. Ihan mahtava ja kiehtova ääni. Ammattitaitoinen Artisti ja viihdyttäjä. Ihastuttavia ja viihdyttäviä biisejä,  I am Alive, New day has come, Have u ever been loved, I Surrended jne. 



I can't help falling in love with you ~ Elvis #lyric, our first dance.

eminem13 songs to listen to before you go to sleep
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audio. For more Visit: https://soundcloud.com/twentythird




Ei kommentteja: