keskiviikko 26. elokuuta 2015

KULTTUURI. MUSIIKKI. MINUN SUOSIKKEJA. 


ULKOMAINEN  MUSIIKKI JA ARTISTIT.
3/3.

HISTORIAA. KLASSIKKOJA. LP. VINYYLIT.
MINUN KOTIKIRJASTOSSA, C-KASETTIEN LISÄKSI VIELÄ TALLELLA.



MINÄ&MUSIIKKI. HISTORIAA.

MUISTELLEN....

Ensimmäisiä muistamania ja kuunteleminisani Ulkomaisia Muusikoita olivat vanhat klassikot Aretha Franklin, Nathan Cole, Ray Charles, Louis Armstrong, Stevie Wonder, Elton Jhon, Beatles jne.

Katselin ja kuuntelin tarkkaan kaikki musiikki ohjelmat TV:stä ja radiosta, sekä elokuvat ja videot. Myös aikakausilehdet ja Suosikki tuli luettua tarkkaan. Kavereiden ja tuttujen kanssa sitten keskusteltiin, eriliasista musiikki trendeistä ja uutuuksistä ja omista maku mieltymyksistä.


Paljon on tullut kuunneltua erilaista musiikkia ja artisteja, vuosikymmenien aikana. Musiikki tyylit ja lajit ovat vaihdelleet. Niin niitä omia Suosikki Artisteja alkoi kertymään pikkuhiljaa.


1. BÄNDI josta Tykkäsin musiikista, lyriikoista ja tyylistä ja jota fanitin oli BAY CITY ROLLERS. En ole kuunnellut nyt vähään aikaan joten en voi mainita yhtään kappaletta, mutta kun kuulisin kappaleita muistaisin ja tietäisin mitkä olivat suosikkejani.

Myös BEATLES, JHON ja YOKO ONO, Paul McCartney vaikuttivat. Elvis Presley mm. oli suuri Maailman laajuinen laulaja-lauluntekijä tähti.

ELVIS PRESLEY. Ihastuin Elviksen yksinkertaiseen, Musiikki tyyliin ja tapaan esiityä. Lahjakas Laulaja-lauluntekijä, Näyttelijä. Akustinen Kitara ja Elvis, ei muuta tarvinnut. Hienoja elokuvia, klassikoita. Ihania, herkkiä ja koskettavia kappaleita useita mm. Cant help Loving You, Hearbreak hotel, Jailhouse rock, LoVe me tender ja Blue Christmas.


















MARILYN MONROE.

Klassikko Näyttelijä-hieman laulanut myös. Minulta löytyy yksi LP, Goodbye Primadonna. Ihanat ja herkät biisit mm. My Heart belongs daddy, DIAMONDS are Girls best Friends, One silver dollar  ja When I fall in LoVe. 


1950-60 MUSIIKKI. BOBBERS. 

Yhteen aikaan kuuntelin paljon erilaista 1950-60 luvun Rockn roll musiikkia. Monia hienoja ja svengaavia kappaleita. Oli Teddyjä ja punkkareita. Televisiossa pyöri Happy Days jne.



MICHAEL JACKSON. LAHJAKAS POPIN KUNNIGAS.
Aloitteli Jackson Five yhteyeessä sisarustensa kanssa. Siirtyi ja menestyi pitkään soolo artistina. LAHJAKAS, Monitaitaitoinen, Oman tyylinsä ja tiensä kulkija. Musiikintekijä-laulaja-tanssija ja Upeita ja hienoja Musiikkivideoita ja kappaleita on paljon. MUSIIKKI ELÄÄ IKUISESTI. YLLÄTTÄVÄ KUOLEMA 2009 RIP. Valitettavasti Michael kuoli liian aikaisin, erittäin hämärissä olosuhteissa. 

Paljon&Ihania biisejä, We are World, Youre not Alone, Earth song, Bad, Thriller, The way You make me feel, Just good friends, Man in mirror ja I cant stop Loving You jne. 

Maailman laajuisesti suosittu ja tähti. Televisiossa näytettiin hänen konsertteja, esiintymisiään ja julkisissa tiedotusvälineissä käsiteltiin hänen Musiikillista lahjakkuutta ja erikoista elämäntyyliä. 

THIS IS IT ELOKUVA.

Michael Jacksonin 2009 suunnitelusta paluu konsertin harjoituksita tehyt elokuva, oli mielenkiintoinen ja koskettava. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI. 



Elokuvan teatterijuliste.


Tutustu ja tutki, INFOA MICHAELIN MUSIIKISTA JA ELÄMÄSTÄ. 



ABBA.
ROXETTE. 










QUEEN. FREDDIE MERCURY. Mahtava, Upea ja ainutlaatuinen ÄÄNI.  

Paljon mahtavia kappaleita ja musiikkia. 


EURYTHMICS. ANNIE&DAVID. Annie laulaja, upea ääni ja David muusikko-laluntekijä. Upea, lahjakas Musiikki kaksikko. Hienoja ja mielenkiintoisia musiikki videoita. Runsaasti upeita biisejä; There must Be Angel, Miracle Love,Angel,  Its Allright, Missionary Man, Thorn my side, When tommorrow comes, Sheme, i need man, Beethooven, We two are One ja When day goes down.  









SADE ABU
Lahjakas Laulaja-lauluntekijä, pehmeä ja upea, erikoinen ääni. Eisttää  ja Tyyli Soul-jazz tyylistä POP MUSIIKKIA.
Ihania Kappaleita mm. Sweetest Tabu, Is it crime, War of hearts, Love is stronger than pride, Nothing come between us, Turn back to You, I never thought I see day, No Ordinary LoVe, I could Love you more, Kiss of life ja mermaid. 




KLASSINEN MUSIIKKI. ELOKUVAT.
RAVEL;Polero. AMADEUS MOZART....







MINUN KOTI MUSIIKKI KIRJASTOSTA LÖYTYY. 

PALJON ERILAISIA ARTISTEJA JA MUSIIKKI 

TYYLIEN KOKELMA LEVYJÄ.




SUOMALAISIA ARTISTEJA. 


ARJA KORISEVA. MARION. Tykkään kummankin Artistin Musiikista ja Äänestä. Olen nähnyt LIVENÄ, Arjan useamman kerran.


KOTIMAISIA JA ULKOMAISIA ARTISTEJA.
Barbara Streisand, Phil Collins, Whitney Huston, Diana Ross, Modern Fox, Karl Enxel Marx, Neon 2, Miljoona sade, Eppu Normaali, Anneli Saaristo ja 3 Tenoria jne.  



MUSIIKKI ELÄÄ IKUISESTI.
HISTORIAA....NYKYAIKAA 2015. 


MUSIIKKI ON ELÄMÄÄ, JOKA PÄIVÄ.
MINÄ RAKASTAN JA NAUTIN MUSIIKISTA.
Kuuntelen Musiikkia tyylistä ja lajista toiseen, vaihdellen. Musiikkia, jota kuuntelen vaihtelee sen mukaan mikä päivä, vuorokauden ja vuoden aika, Mikä oma fiilis jne. Erilaista musiikkia kuuntelemalla opit tietämään mistä tykkäät&nautin pitempää, ikuisesti ja mistä et. Mikä ovat vain hetken hittejä&artisteja. Lisäksi Käymällä keikoilla, huomaat ja saat tietää, kuka Artisti on hyvä myös LIVENÄ ja kuka EI. 


SUOSITTELEN lämpimästi käykää LIVE KONSERTEISSA&KEIKOILLA.
MUSIIKKI ON PARASTA LIVENÄ.  KUULTUNA, NÄHTYNÄ ja KOETTUNA SUORAAN ARTISTILTA/MUUSIKOLTA. Meille Katsojille, kuuntelijoille ja Musiikista nauttiville. 



NAUTINNOLLISIA MUSIIKIN KUUNTELU&KATSELU HETKIÄ KAIKILLE.

HYMY. 





Ei kommentteja: