perjantai 31. heinäkuuta 2015

MINUN LEMMIKKIELÄIMET. KISSAT.

Suloiset, Ihanat&Leikkisät KISSANPENNUT. 

KAKSI VELJESTÄ.

Pojat. Kissanpennut ovat välillä toistensa kimpussa, tappelevat, naukuvat ja jahtaavat toinen tosisiaan.
Mutta Musta Chisu on ottanut Pomon paikan ja on paljon uteliaampi, seurallisempi.
2. Kissanpentu Tare luikki alkuun karkuun ja löysi kaikki mahdolliset piilot, ahtaat paikat, vaatekaappi, hylljen taakse, wc-kaappiin jne. Nyt olen saanut tukittua kaikki piilopaikat ja Tare totuttelee parasta aikaa Perhe elämään ja ettei tarvitse omassa kotona piiloutua. Kissat saavat olla rauhassa halutessaan. Kummallakin kissalla on  omat nukkumapaikat, sängyllä, sohvalla, lattialla jne.

HYVÄ, TÄRKEÄ&SUOSITTELEN RAAPIMIS-KIIPEILYPUU. En anna kiipeillä yleisesti pöydillä tai hyllyissä, ettei tapahdu vahinkoja.








Kissanpennut Välillä ovat taas niin kylkikyljessä kiinni...Eikö olekkin suloista&hellyyttävää. Rauhallista. Hiljaista. Hetken...



HYMY.
 




RUOKAVALIKOIMAA. 
Päivän MENU. Lihaa ja Jauhelihaa. 
Meillä Lemmikit, syödään muutakin kuin kissanruokaa.
SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI. Teillä? 


Ensimmäiset nukkuma ja rauhoittumis paikat. 

Musta kissa Chisu valitsi itse ja opetti raidalliselle Tarelle. 








ONNISTUIN. Saamaan molemmat Kissanpennut yhtäaikaa kerran jo syliin ja vierihoitoon....vähäksiaikaa. LuckyME. Yleensä sylissä on yksi kerrallaan, ruoka, paipatuksia ja muita juttuja kummallekkin yhtaikaa. 




ULKOILUA PARVEKKEELLA.  SÄÄNNÖLLISESTI PÄIVITTÄIN. 

Huolehdi AINA, etteivät kissat pääse vahingoittamaan itseään tai kiipeämään ja tippumaan esim. parvekkeelta ulos.

Minulla on LASITETTU PARVEKE. Parvekelasien Tuuletusikkunaan, pitää vielä HOMMATA VERKKO. Etteivät kissat, sitten kun ylettyvät hyppimään, pääse putomaan parvekkeelta. En käytä tuuletusikkunaa joka päivä, kun on ollut kesä niin viileä ja sateinen. 





Hetki paikallaan...sitten taas mennään. Piiloon, kiipeilemään, vaanimaan ja leikkimään jne. Kissanpentujen arkea....Tassujen töminää....


ARVOSTA, SUOJELE JA PIDÄ HYVÄÄ HUOLTA LEMMIKISTÄSI!
SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI. 


Tykkään ja Rakastan Kissoja. Minusta on kiva seurata Kissojen likkeitä, puuhia ja toimia. Viekkaita, yksilöllisiä ja kiehtovia kissoja. TYKKÄÄN&NAUTIN. Sinä? HYMY. 







Ei kommentteja: