KOTIKOKKAUS. RESEPTIT.
ITSE TEHDEN. KOTI. TAIDOT. KOTIKOKKAUS.
KOTIHOMMAT HALTUUN. HOUSHOLE CHORES&CAN DO?
TÄRKEITÄ TAITOJA&UUSAVUTTOMILLE. SKILL&TRY.
PERUSKASTIKE. Lihakastike.
LISUKE, perunat tai riisi. Salaatti.
Tämä ohje on sellainen, jonka olen itse keksinyt ja soveltanut Syötyäni useamman kerran Herkullista ja ihanaa Ravintola-annosta. Muutamia käyttämiäni Arki tai viikonloppu ruokia ovat samalla tavalla, tulleet ruokalistalleni. Ihastuin&TYKKÄSIN.
Kannattaa kokeilla ja tehdä. SUOSITTELEN.
VALMIS minun annos. En ole mikään salaatin ystävä, joten tällä kertaa söin vain ruokaa.
Osta KOTIMAISTA Porsaanlihaa ja suikaloi se. Kun ostat lihapalan, saa tehtyä itsellesi mieleisiä paloja.
LAITA Öljyä pannulle ja minä laitoin myös Soijakstiketta.
Hauduta lihasuikaleet miedolla lämmöllö, sekoita ja tarkista välillä. Kansi paistinpannun päälle. Hella 3-4.
Minä olen hauduttanut lihasuikaileita n. 20-30 min.
Minä olen hauduttanut lihasuikaileita n. 20-30 min.
LOPUKSI Mausta lihasuikaleet ja MAISTA.
Minä laitan yleensä valkosipulirouhetta tai valkosipulijauhetta, suolaa ja pippuria rouhittua.
LAITA Uudet perunat valmiiksi. Pese ja vettä kattilaan.
Tai toinen hyvä vaihtoehto ja lisuke on RIISI.
Kun Lihasuikaleet on paistettu ja maustettu kaada ne PERUSKASTIKKEEN joukkoon. SEKOITA. Katso Ruskean peruskastikkeen Resepti, aiemmista Minun Blogi teksteistä.
JOS Haluat erittäin Herkullista ja Hyvän makuista kastiketta laita lopuksi valmiiseen kastikkeeseen Kermaa ja käytä Lihasuikaleiden paistamiseen voita.
Ruan Ammattilaiset ja HUIPPU KOKITKIN Aina käyttävät voita ja kermaa. HYMY.
VALMIS LIHASUIKALE KASTIKE.
VINKKEJÄ. Ideoita. SUURUSTUS. SAKEUTUS.
8 erilaista TAPAA TEHDÄ KASTIKE.
Roni Lehti. ILTALEHTI |
KATSO ja tutustu Vinkkeihin ja Lisätietoihin.
Minäkin teen eritavalla kastikkeita,
kanasuikale kastiketta ja kanaviilokkia esim.
VALMISTA KASTIKE ILMAN VEHNÄJAUHOJA.
Jukka Uotila. ILTALEHTI. |
VOI KASTIKE
100 g voita
2-3 kesäsipulia
1/2 dl vettä
1/4 tl suolaa
Kevyempi vaihtoehto, ilman liha suikaleita.
VOIKASTIKE sopii esim. Kasvisten kanssa.
Katso tarkemmin ja kaikki VINKIT. Ideat.
MAUSTAMINEN. On mielestäni maku asia.
Joku tykkään erittäin tulisesta, tai maustetusta ruaasta ja toiset taas eivät tykkää esim. sipulista yhtään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti